CELLULIT MASSZÁZS

Képzeld el, hogy egy profi szakember kezei alatt pihensz, miközben kényeztető masszázs segítségével szabadulsz meg a cellulit kínzó hatásaitól, és formálod tested olyanra, amire mindig is vágytál. Ez most valósággá válik a Löwkemedicben!

AZ ALAKFORMÁLÓ CELLULIT MASSZÁZS ELŐNYEI

Csökkenti a cellulit megjelenését: A masszázs célzottan kezeli a cellulitot, segítve a bőr simábbá és feszesebbé válását.

 Javítja a vérkeringést és a nyirokkeringést: Az Alakformáló Cellulit Masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, ami elősegíti a salakanyagok eltávolítását és a tápanyagok hatékonyabb felszívódását.

Formálja az alakot: A kezelés célja az alak formálása és az izmok lazítása és feszességének növelése . Fellazítja az izomzatot ezàltal könnyedebb mozgàst biztosìt. A rendszeres masszázs segítségével elérheted az álomalakot,amire mindig is vágytál.

 Relaxáció és stresszoldás: Az Alakformáló Cellulit Masszázs nemcsak a testet kezeli, hanem a lelket is kényezteti. Pihenj a kezelés alatt, élvezd a relaxáló élményt, és engedd el a mindennapi stresszt.

 Profi szakember a segítségedre: A Löwkemedicnél tapasztalt és képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésedre, akik precízen és odaadóan végzik a kezelést. Biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapod tőlünk.

IDŐPONTFOGLALÁS KEZELÉSEINKRE!

CELLULIT MASSZÁZS ÁRLISTA

1 ALKALOM

LÁB,FENÉK,COMB

14 000 Ft

1 ALKALOM

TELJES TEST

18 000 Ft

4+1 ALKALOM

LÁB,FENÉK,COMB

56 000 Ft

4+1 ALKALOM

TELJES TEST

72 000 Ft

Várunk konzultációra exkluzív, különleges szalonunkban!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Az első alkalom előtt mindig díjmentes tanácsadást biztosítunk, ahol

1. megismerjük elképzeléseidet és céljaidat.
2. felmérjük az egészségügyi előzményeidet
és kidolgozzuk számodra a legmegfelelőbb kezelési stratégiát.