DIETETIKA

ISMERJÉTEK MEG RÉGER ZSÓFIÁT, DIETETIKUSUNKAT!

2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán Dietetikus szakon, jelenleg vállalkozó dietetikusként dolgozom, valamint a Testnevelési Egyetem Sport-specifikus dietetikus képzésén tanulok tovább, hogy az elit sportolók felkészülését is a legjobban támogathassam diétás tanácsaimmal.

Munkám során diétás tanácsadásokat, előadásokat tartok egészséges és beteg felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Egyéni tanácsadásaim során az adott diéta kereteinek betartása mellett, törekszem személyre szabott program kialakítására, a diétázó preferenciáinak figyelembevételével. Alapvető célkitűzésem megtalálni azokat a pontokat a diétázó étkezésében, ami a legkevesebb módosítás mellett a legnagyobb sikert és eredményt hozza.

A változtatások alapjául szolgálnak a teljesítménydiagnosztikai és belgyógyászati alapokon végzett méréseink. Ezen adatok figyelembevételével alakítom ki, a napi feladatokkal és aktivitással, az egyéni célokkal összehangolható étkezési rutint és diétás javaslatot.

Fő érdeklődési területem a prevenciós és terápiás dietetika, ezen belül a testsúlycsökkentés, inzulinrezisztencia, diabétesz, étel allergiák, intoleranciák, pajzsmirigy betegségek, hormonális változások, menopauza, szív-érrendszeri betegségek diétája, valamint a sporttáplálkozás.

Várom a találkozást és a közös munkát! Együtt könnyebb lesz!

IDŐPONT FOGLALÁS