Edzés tervezés

Központunkban lehetőség van InfraSlimX gépen végrehajtott teljesítménydiagnosztika mérésre is.

Ez esetben non-invazív (tűszúrás nélküli) eljárással dolgozunk, amelyhez Spiroergometria vizsgálatot végzünk (anyagcsere- és légzés funkció vizsgálat) és Moxy Monitort használunk (izom oxigénszint mérő).

Igény esetén online edzéstervet készítünk – egyénre szabva, pulzus kontrollal.

Vizsgálatot kollégánk, Takács Péter végzi.

Ismerjétek meg Takács Péter, triatlon edzőt!

2016 óta triatlon edzőként dolgozom Székesfehérváron, jelenleg a Honvéd Szondi György Sportegyesület Triatlon szakosztályát vezetem, mint szakosztályvezető.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen szereztem triatlon edzőként, mellette számos továbbképzésen részt vettem, köztük legutóbb a Synlab Akadémián szervezett Ambasador programban.

5 éve végzek Teljesítménydiagnosztika vizsgálatokat sportolóknak Székesfehérváron, összekötve a sportolói és egészségügyi múltamnak köszönhetően.

Közel 50 főnek irányítom az edzéseit napi szinten az online edzéstervezés lehetőségeivel. Van közöttük futó, kerékpározó és triatlonos is egyaránt.

3 éve dolgozom Dr. Kurucsai Gáborral közösen, akivel számos sportolót és fogyni vágyót segítettünk a modern Teljesítménydiagnosztika lehetőségeivel céljuk elérésében, legyen az a fogyás vagy akár jobb versenyeredmények elérése klub és egyéni szinten.

Lépj velünk kapcsolatba!

Segítünk az átalakulásodban! Töltsd ki az adatlapot, és Löwke Szalonunk profi szakemberei válaszolnak a kérdéseidre!

    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/lowkemed/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349