szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Szalonunk professzionális kiegészítő szolgáltatásokat nyújt a test- és arckezelések, alakformálás, fogyás, méregtelenítés és egészség megőrzés terén. A legmodernebb gépi technológiával és szakértő kezelőkkel valóban tartós és kiváló eredmények érhetőek el.

Végleges szőrtelenítés

A legmagasabb szintű technológiával bíró lézeres gépünkkel megszabadulhatsz a szőrtelenítés állandó problémájától és garantáltan véget vethetsz bőröd fájdalmas igénybevételének. Módszerünkkel egy egész életen át tartó selymesség és puhaság vár bőrödre.

Alakformalás és arcfiatalítás

Rádiófrekvencia segítségével nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést tudunk elérni, miközben javítjuk a keringést és fokozzuk a salaktalanítást. Arckezelés során az RF hőenergiája pedig elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását eredményezi.

HULLÁMMASSZÁZS

A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből.

Ems-slimx

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért. Egy olyan újszerű, nem műtéti kontúrkezelés, amely elektromágneses mezőt használ izomépítés és a zsírbontás céljából. Ez az első olyan eszköz, amely zsírcsökkentésen túl az izomtónuson is képes változtatni.

Kardiológia

A kardiológia elsősorban a szív betegségeinek megelőzésével, diagnosztikájával, kezelésével foglalkozik. A leggyakoribb betegségek felnőttkorban a koszorúerek szűkületei, csökkenő szívteljesítmény = szívelégtelenség, szívbillentyűk betegségei, szívritmus és egyéb ingervezetési zavarok.

Radiológia

Várjuk a Löwke Medic rendelőjében, ahol ultrahang-diagnosztikai tevékenységet folytat radiológus szakorvosunk. Elsősorban hasi-kismedencei, nyaki-, pajzsmirigy-, nyaki ér (carotis)-, továbbá vénás végtagi ér és lágyrész ultrahangot végez.

Dietetika

A táplálkozástudománnyal foglalkozó dietetikus az egészségtudatos életmód és a kiegyensúlyozott táplálkozás kialakításában segít személyre szabottan. A Löwke Medic-ben elérhető egy speciális, saját mérésünkre épülő dietetikai tanácsadás és után követés. Ismerjétek meg Réger Zsófiát, dietetikusunkat!

Edzés tervezés

Központunkban lehetőség van InfraSlimX gépen végrehajtott teljesítménydiagnosztika mérésre is. Ezesetben non - invazív (tűszúrás nélküli) eljárással dolgozunk, melyhez Spiroergometria vizsgálatot végzünk (anyagcsere és légzés funkció vizsgálat) és Moxy Monitort használunk (izom oxigénszint mérő). Igény esetén online edzéstervezést készítünk egyénre szabva pulzus kontrollal.

Szolgáltatásaink

Súlyproblémákhoz, fáradékonysághoz, rossz közérzethez és alacsony állóképességhez a nyugati életmód és a rendszertelen életvitel által okozta anyagcsere eltérés vezet. Súly és teljesítménycsökkenést gátló anyagcserezavarok orvosi elemzésével továbbá fogyás és erőnléti edzés segítségével segítünk újra egyensúlyba hozni szervezeted.

Infraslimx

Legújabb generációs infrabicikli a hatékony alakformálásért, fogyásért és a makacs narancsbőr ellen. Tekerés közben intenzíven formálja az alakod miközben kedvenc netxflix sorozatodat névze lelazulsz és kikapcsolódsz egy kicsit. Más kardiós sporttal ellentétben itt 30 perc alatt akár 1000 kalóriát is elégethetsz.

Teljesítmény diagnosztika

Életmódunk változása kihat a napi teljesítményünkre és a szervezetünk regenerálódási képességére. Ezek elmaradása többek között fáradékonysághoz, testsúlygyarapodáshoz, alvászavarhoz, hangulatingadozáshoz és szervi tünetekhez vezet. Segítünk visszaállítani szervezete egészséges egyensúlyát.