EMS-SLIMX TESTKEZELÉS

NON-INVAZÍV TESTKEZELÉS AZ IZOMÉPÍTÉSÉRT ÉS A ZSÍRÉGETÉSÉRT

Az EMS-SLIMX egy újszerű, nem műtéti kontúrkezelés, amely elektromágneses mezőt használ izomépítés és a zsírbontás céljából. Ez az első olyan eszköz, amely zsírcsökkentésen túl az  izomtónuson is képes változtatni.

Az EMS-SLIMX nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát (HIFEM) alkalmaz, ami erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, ezáltal az izom nő, a testzsír pedig csökken. Használatával a kezelt terület összességében tónusosabb, formásabb lesz. Különösen hatékony a fenéken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

Az EMS-SLIMX olyan erőteljes összehúzódásokat idéz elő, amelyek hatékonyabbak bármely testedzésnél. Ez azért lehetséges, mert a gép szupramaximális terhelést ad az izomnak, azaz rövid időn belül nagy terhelést idéz elő, ami miatt az izomszövet kénytelen alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez. Hirtelen oxigénre és tápanyagra lesz szüksége.

A hatásmechanizmus a következő: a készülék az izomszövetek stimulálásával éri el, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. Annak érdekében, hogy az izomzatnak elegendő energiája legyen ehhez az izommunkához, a szomszédos zsírsejteket kezdi elbontani, amik ennek hatására fokozatosan tűnnek el a kezelés végére. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabb izomzat alakul ki.

IDŐPONTFOGLALÁS KEZELÉSEINKRE!

 • Izomépítő és zsírégető hatás egy időben
 • Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
 • Bárki igénybe veheti
 • A kezelés időtartama mindössze 30 perc
 • Csak 4 alkalomra van szükség a látványos eredmény eléréséhez
 • 2-3 naponta megismételhető az eljárás
 • Nincs gyógyulási idő
 • Az intenzív edzés érzetét adja
 • Biztonságos
 • Azonnali eredményt lehet elérni vele
 • 2-4 héten belül további pozitív változást idéz elő
 • Átlagosan 16% az izomtömeg növekedése
 • Tónusos izmokat eredményez
 • Átlagosan 19% a zsírcsökkenés
 • A narancsbőrt is kezeli

Ez egy olyan eljárás, ami biztonságosan és hatékonyan tonizálja az izmokat. Ezt több, egymástól független klinikai vizsgálat is igazolta. Néhány példát sorolunk fel, amelyeket a tanulmányokban részt vevő emberek tapasztaltak az EMS-SLIMX használata után:

Az EMS-SLIMX nemcsak az izmok tonizálásában és a zsírégetésben segíthet, hanem a diastasis recti kezelésében is. Alapvetően ez az, amikor a hasizmok elválnak. Ez általában a terhes vagy terhesség alatt álló nőknél tapasztalható leginkább. A kutatások szerint ez az első nem műtéti technika, amely közismerten segíti ezen állapot javítását.

KINEK AJÁNLJUK AZ EMS-SLIMX KEZELÉST?

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen EMS-SLIMX kezelés körülbelül 30 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében
2-3 napos időközönként kell ismételni a kezelést.

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak,
de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet követniük.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át. A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe
izomfájdalmat érez. Vékonyabb emberek az első EMS-SLIMX kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

AZ EMS-SLIMX IGÉNYEL-E REGENERÁCIÓS VAGY PIHENŐIDŐT?

Mivel a kezelés nem invazív, a páciensnek nem kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat miatt. Nem szükséges pihenőidőt tartani, a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni
utána.

A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így javulni fog az eredmény.

AZ EMS-SLIMX KEZELÉS HATÁSAI ÁLLANDÓAK-E?

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a páciens, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak.

A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás. Az elért állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként megismétli az EMS-SLIMX kezeléseket.

EMS SLIMX ÁRLISTA

EMS-SLIMX + INFRASLIMX XL

EMS 30 perc
INFRASLIMX 30,40.50 PERC

99 000 Ft

1 ALKALOM, 1 TESTRÉSZ

30 perc

15 000 Ft

4 ALKALOM, 1 TESTRÉSZ

30 perc

39 000 Ft

8 ALKALOM, 1 TESTRÉSZ

30 perc

65 000 Ft

1 ALKALOM, 2 TESTRÉSZ

30 perc

25 000 Ft

4 ALKALOM, 2 TESTRÉSZ

30 perc

59 000 Ft

8 ALKALOM, 2 TESTRÉSZ

30 perc

85 000 Ft

Várunk konzultációra exkluzív, különleges szalonunkban!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Az első alkalom előtt mindig díjmentes tanácsadást biztosítunk, ahol

1. megismerjük elképzeléseidet és céljaidat.
2. felmérjük az egészségügyi előzményeidet
és kidolgozzuk számodra a legmegfelelőbb kezelési stratégiát.

NÉZD MEG VIDEÓNKAT!