GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

INFRASLIM X

Nem lehet általánosságban egy konkrét időintervallumot megadni, hiszen minden szervezet más.  Az edzések mellett javasolt a 2-3 liter vízfogyasztás (súlytól függően változik) és a megfelelő étrend betartása. Az összes javaslat betartása mellett, tapasztalataink alapján 5-6 edzés után már centiben látható eredmények érhetőek el. Ajánlott az edzések megkezdése előtt megmérni magadat, így könnyedé nyomon tudod követni a változást.

Természetesen. A férfiak is előszeretettel edzenek InfraslimX gépeinken.

Nincs korosztályhoz kötve InfraslimX gépeink használata.

Véleményünk szerint a heti 2-3 edzés már megfelelő lehet az eredmények elérése érdekében, de ha többet is elbír a tested, természetesen lehet több is. Heti 1 pihenőnapot iktass be. Amennyiben bármilyen egészségügyi problémád vagy betegséged van, az edzések megkezdése előtt mindenképpen konzultálj orvosoddal!

Igen, mint minden edzést, ezt is úgy kell végezni, hogy közben ügyelünk a hidratálásra. Ha nem viszünk be elég folyadékot, a vérünk besűrűsödik, és nehezebben fognak kiürülni a salakanyagok. Ilyenkor a szívnek keményebben kell dolgoznia ahhoz, hogy a megfelelő véráramlást biztosítsa, ez izomgörcsöt, szédülést és fáradtságot is okozhat. Az edzéssel járó drasztikus folyadékveszteség elkerülése érdekében a sportolás előtti fél órában fogyasszunk körülbelül fél liter vizet, kisebb adagokban, majd a mozgás intenzitásától függően edzés közben negyedóránként kb. 1-2 dl fogyasztását iktassuk be.

A vákum feltágítja az ereket, amitől a vérkeringés megnő, ezért a tápanyagok és az oxigén gyorsabban jut el a sejtekhez. Ennek hatására a sejtek és az izmok teljesítménye többszörösére megnőhet úgy, hogy közben nem érezzük a fáradtságot. A kiegészítő oxigén adagolás (az oxigénterápia) a sejtekben a metabolizmust segíti elő. Az mélyreható infrasugarak segítségével a gép a sejtek anyagcseréjét felgyorsítja, ami megint izomteljesítmény javulást eredményez. A három technológiának köszönhetően többszörösére emelkedik a teljesítményünk anélkül, hogy pihentetni kellene az izmainkat. A vákum másodlagos hatása, hogy a bőrben a méregtelenítést elősegíti, az infrának a másodlagos hatása, hogy felfűti a helyiséget 50 fokra, ezáltal a bőr verejtékezni kezd, és fokozódik a méregtelenítés, valamint a bőr hűteni kezdi magát, és közben energiára van szüksége, így felgyorsul a zsírégetés. Mivel az edzés alatt folyamatosan biciklizünk, a nyirokkeringésünk felgyorsul, fokozódik a teljesítményünk, és a szervezet egyre több zsírsejtet használ fel, hogy a sejteket tápanyaghoz juttassa, ezért lehet az, hogy valaki egy edzés alatt, akár 1000-1500 kalóriát is képes elégetni. Mivel a gép egy algoritmus alapján átlagot számol a tekerési erősségnek, az időtartamnak és egyéb paramétereknek megfelelően, ez nem személyreszabott érték, de megközelítőleg reális.

Igen, edzés közben beteheted kedvenc számod vagy videód, sőt Spotify playlist-ed is hallgathatod, ha ahhoz van kedved.

Igen, ez a funkció az új típusú INFRASLIM X-ben már elérhető az HBO GO és a Netflix elindításával.

XXS-től XXXXL-ig minden méretben rendelkezésre áll, így mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet.

Alapvetően mindenkinek, aki a gépet használja, hiszen rendkívül jó hatással van a tiszta oxigén a szervezetre, javítja a kondíciót, a hangulatot, az állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is. Használatával elkerülhető az oxigénhiányos állapot és az izomláz is. Ha az INFRASLIM X-en kívül is igénybe vesz oxigénterápiát, egyeztessen kezelőorvosával!

TELJESÍTMÉNY DIAGNOSZTIKA

A gyakran szerteágazó tünetek mögött meghúzódó anyagcserezavar később súlyosabb betegségek előidézője lesz, így a megelőző szerepre kell a hangsúlyt fektetni.

Egy inzulin rezisztencia cukorbetegségbe fordulhat, de a folyamatos terhelt állapot, amitől a közérzetünk rossz, terheli a keringést, légzést és növeli a kardiovaszkuláris rizikót.

A Löwke Medic arra tett célkitűzést, hogy a gyakorlati életben alkalmazható, egyszerűen megfogadható ajánlásokat tegyen egy életszerű mérési protokoll kapcsán. A cél az volt, hogy a mérésnél a mindennapok rutinját szimuláljuk és abban egy hatékony életmódváltásra adjunk javaslatot, csak a szükséges mértékű és eredményekkel alátámasztott mértékig.

A kevesebb több elvén a protokollunk nem céloz extrém diétákat vagy vállalhatatlan edzést, szemben törekszik összerendezni a mozgás, étkezés, keringés, légzés és ezek hormonális szabályozását. Utóbbi szemlélet nem annyira a fogyókúrát célozza, mint a hasi zsírréteg raktározásának megszüntetését, mely az innovatív koncepció szerint.

Emellett az izomfejlődés elősegítését is magába foglalja.

A mérésnek több eleme van, a gyors eredmények mér ott látszanak, ezáltal szabjuk egyénre az eredményeket. A vérvételek eredményei 3-10 nap alatt érkeznek meg, melyek összefoglalása 1-2 napot vesz igénybe. Átlagosan 7-10 nap alatt komplex elemzést adunk az Ön kezébe.

Előzetes állapotfelmérés, ehhez tervezett speciális és egyéni mérési protokoll után az eredmény kiértékelése egy külön dokumentumban készül el és utána ezt email formájában megkapja a páciens előzetesen, még a szóbeli kiértékelés előtt. A vizsgálatok zárása a kiértékelés és végleges tanácsokkal történő ellátás, szükség esetén receptírás.

A kiértékelés a fő irányokat adja meg és elvi alapokat el is magyarázzuk, a mérésekhez illesztett eredményekkel otthoni körülmények között is betartható étrend és mozgás kerül meghatározásra, hogy a test által kóros anyagcsere (anaerob) folyamatok okozta raktározást csökkentsék. Amennyiben olyan csomagot választ, dietetikus és szakértő edző is rendelkezésre áll, valamint a mozgásformát az InfraslimX edzésprogramhoz is hozzá tudjuk illeszteni.

A kontroll 6-12 hetes ciklusban történik. 6 hétnél érdemes visszajönni, az eredményesség és a hatékonyság egyszerű követési módszerrel, objektíven megítélhető. A program optimális esetben 6-12 hónapig tart, egyéntől függően, de gyakran csak email konzultációk is elégségesek a „második félidőben”.

Ez egyéni értékektől és állapottól függ, de gyors fogyást nem ígérünk, egyszerűt sem. Azt gondolom, hogy amikor megdolgozunk valamiért, az lesz tartós és az tölt el a siker büszkeségével, így azt meg is becsülik. A jojózó súly számunkra nem megfelelő eredmény.

A 1000 feletti páciensek közül 6-12 hónapos átlagos kezelési idő határozható meg, de van, aki 2-3 éve éli eszerint az életét és tartja az eredményeit.

A fejlődés folyamatos, a sportteljesítmény javulása 3-6 hónap alatt már látványos. Az élsportolóinknak adott speciális technika és követési modul mellett az élmezőnybe kerülhet a sportoló, de a megmagyarázhatatlan teljesítmény ingadozás okára mindenképp fény derülhet. A speciális modul a szimulált edzés, izom oxigén töltöttség mérés, izom keringés vizsgálat, ergospirometria és vérgáz elemzés, HRV követéssel történik.

A testsúly redukciónál nem kell ismételni, hiszen ott a célok eléréséhez egymásra építünk mozgássorokat, étrendet a kezelés során.

A sportolóink számára a szezonkezdés előtt, a verseny időszak előtt érdemes mérni, hogy a fejlődést lássuk, valamint ott határozunk meg versenyétrendet, teljesítményzónákat.

A verseny előtt a taktikai megfontolásból a versenyhelyzet szimulációja is megoldható, azaz pl. a versenytávokra adott reakció mérhető, a versenynaptárnak megfelelő terhelés meghatározható és becsülhető a forma is.

A program alapja a belgyógyászati eltérések kezelése és javítása. A tünetek csökkenése hamarabb várható, mint maga a várt fogyás, hiszen itt a tüneteket provokáló oki kezelés és életmódváltás megfogalmazására törekszünk.