KONZULTÁCIÓK

Ingyenes konzultáció

Foglalj most! Tervezd meg céljaidat velünk! Foglalj ingyenes konzultációs időpontot még ma, és fedezd fel az egyéni igényeidhez leginkább illő kezeléseink széles választékát. Professzionális csapatunk készen áll, hogy együttműködve veled megtaláljuk azt az utat, amely a legkönnyebben segít elérni a kitűzött eredményt!

Ingyenes konzultáció kizárólag infraslimx, arc- és testkezelésekre, valamint szőrtelenítésre vonatkozik! Orvosi szolgáltatásokra nem vonatkozik csak tájékoztatást tudunk adni!.

Várunk szeretettel! Tegyél lépéseket a tökéletes megjelenés és az önbizalom felé! Legyen szó egy egyszerű frissítésről vagy egy teljes átalakulásról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk Neked ezen az úton.

ORVOSI KONZULTÁCIÓ – ( 34.000 Ft-ért )

Foglalj most! Kezdj el egy új fejezetet egészségedben velünk!

Jelentkezz orvosi konzultációs időpontért 34.000 Ft-ért, és lépj az egészségesebb élet felé. Különleges ajánlatunk keretében, ha a konzultáció után döntesz orvosi szolgáltatásaink igénybevételéről, a 34.000 Ft-os konzultációs díjat teljes egészében jóváírjuk a szolgáltatás árából, így a konzultáció gyakorlatilag ingyenes lesz számodra.

Szakértő orvosi csapatunk készen áll, hogy segítsen neked a céljaid elérésében, legyen szó teljesítménydiagnosztikáról(amatőr és élsportolóknak vagy életmódváltáshoz), kardiológiáról, radiológiáról, dietetikáról, edzéstervezésről vagy vérvételről. Fordulj hozzánk bizalommal, és tegyél lépéseket az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élet felé.

Jelentkezz orvosi konzultációra!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.