SIKERSZTORIK

Az inzulinrezisztencia és súlyproblémák kezelésének szakértői. Szabina, Szilvia és Péter esetében is látható, hogy kiváló orvosi gondoskodás és testre szabott terápia révén hoztunk létre életmódbeli változásokat, amelyek hatalmas eredményeket értek el.

SZELLÁK SZABINA (22 ÉV)

HIVATÁSOS SPORTOLÓ

Szabinát gyermekkora óta ismerem, Édesanyja és nővére is inzulinrezisztens (IR). Gyermekkora óta sportol, többször sérült a térde, emiatt 2021. elején inzulin rezisztencia irányában, ami ezt igazolta. Étrendet változtattunk, mely hatására jelentősen javult a teljesítménye 3 hónap alatt, így válogatott kerettaggá vált.

SZILVIA (44 ÉV)

ÉDESANYA

Szilvia 2022.februárban keresett meg azzal, hogy rohanó életmód mellett is sokat sportol, mégis az egyre emelkedő testsúly hátráltatja a mindennapjaiban és egyre nehezebben tartja magát formában a napi szerepekben, mint Édesanya, Feleség, valamint a munkahelyi elvárásokban.

OLÁH PÉTER (29 ÉV)

FÉRFI PÁCIENS

Péter 29 éves, inzulin rezisztencia, esetlegesen korai 2-es típusú cukorbetegséggel kezelt páciens, aki a kezelések mellett nem ért el javulást, sem közérzetben, sem testsúly csökkenésben. Emiatt keresett meg a rendelésemen egy ajánlás alapján.