TELJESÍTMÉNYDIAGNOSZTIKA

MIBŐL ÁLL AZ ELEMZÉS?

Elemzésünk a dinamikus teljesítmény növeléséhez készített terápiát alapul véve egy bővített nyugalmi terheléses vizsgálat eredményeit elemzi. Az összehangolt megközelítés során figyelembe vesszük hormonális, légző-, keringési és mozgási reakciókat, és az anyagcsere folyamatokat is áttekintjük.

A dinamikus teljesítmény fejlődéshez szükséges kivizsgálásra épúlő kezelési terv, mely alapja egy bővített nyugalmi terheléses vizsgálat. A szervezet erre adott válaszát, mind hormonális, mind légzés, keringés, mozgás szintjén elemezzük és háttérben zajló anyagcsere folyamatok megismerésével korrigáljuk.

Ismert előzményekkel rendelkező, de nem kellő eredményeket elért Páciens esetén a napi szükséges mozgás, étkezés és életvitelt szimuláló egyedi teljesítmény diagnosztikát végzünk, megkeresve azokat az elemeket, mely a célok elérését hátráltatják.

ORVOSI KONZULTÁCIÓ

(30 perc)
34 000 Ft

MI AZ A LEGKEVESEBB, AMIT AZÉRT SZÜKSÉGES MEGTENNI, HOGY A CÉLJAINKAT ÉS A MEGFELELŐ KÖZÉRZETET ELÉRJÜK?

Ehhez legtöbbször egy személyre szabott, de könnyen tartható étrendet készítünk és egy időzített mozgási sort, mely beindítja a napi anyagcserét.

A napi életvitel, ebből fakadó rendszertelen életmód, aránytalan mozgás, népszerű diéták összehangolása nélkül gyakran tapasztalunk eredménytelenséget. A jelen vizsgálat célja,hogy egy napi szinten követhető és a szervezet energetikai folyamatai által hatékonyan kiszolgálható ajánlást fogalmazzon meg a mért eredmények alapján. Eredmény lehet a testsúlyvesztés, ok nélküli fáradékonyság megszűnése, izomfejlődés elindulása, napi közérzet javulása. Az egyénre szabott, orvosi felügyelettel végzett szimuláció és terhelés a szervezet válasz készségének pontos feltérképezését szolgálja, mely egy érthető és összefoglaló képet ad a tünetek okának felderítéséhez és kezelési stratégiájának leírásához.

A teljesítmény diagnosztika bővített változatában amatőr és élsportolók szintjén is végzünk anyagcsere és hormonális szabályozási mechanizmusokra épülő vizsgálatokat. A hullámzó teljesítmény, a túledzés miatti negatív hatások hasonló szervezeti szabályozás zavarból adódnak, így például az ok nélküli súlygyarapodás sport mellett, vagy váratlan izomsérülések jelentkeznek. Sportolóink között is megfigyelhető pl. a családban előforduló inzulinrezisztencia, mely szerepet játszhat a teljesítmény ingásában. Komplex rendszerünk a sportolók életvitelének és edzésmódszerének hatásait méri az aerob/anaerob anyagcserére, majd otthon is ellenőrizhető és prediktív értékű egyéni követési módszert biztosítunk. A vizsgálat ergospirometria, izom oxigén töltöttség, hormonális szabályozás, vérgáz elemzésre és EKG HRV követésre összehangolására alapul, mely validált mérési alapjait a Testnevelési Egyetem Szakembereivel végeztük.

Vállalati partnereinknek ajánlott teljesítmény diagnosztikával

A módszer alkalmas a fizikai és/vagy mentális igénybevételnek kitett munkavállalók, valamint a jelentős figyelmet és precizitást igénylő irodai munkát végzők szűrésére, egészségügyi állapot felmérésére és javítására.

A munkahelyi terhelés, mint pl. a stressz, az éjszakai munkarend, a készenlét, a folyamatosan változó munkarend, ügyfélközpontú szervezés és az ebből fakadó nem megfelelő életvitel és táplálkozás olyan, egyszerű módszerekkel is kimutatható terhelést okoz a metabolizmus egyensúlyában, amely hatására a szervezet vészreakciója bekapcsol.

Ennek a tünetei igen változatosan alakulnak, de az általános szemlélettel szemben nemcsak a hormonális kontroll elégtelenségéből fakadnak (pl. inzulin rezisztencia, egyéb hormonális diszfunkció), hanem összefüggenek a táplálkozás időzítésével és az elfogyasztott ételek összetételével, életmódunkkal.

FOGYASZTÁS ÉS ERŐNLÉT, SEGÍTÜNK ÚJRA EGYENSÚLYBA JÖNNI!

Nőként sokkal nehezebb fogyni és megtartani azt. Ez szorongáshoz és önbecsülés romláshoz vezet. A férfiak egy bizonyos kor után hízásnak indulnak, amely fizikai állapotukra is negatív hatással lesz. Mindkét esetben a túlsúly egészségügyi problémákat idéz elő.

Segítünk ezt a folyamatot visszafordítani és egy teljes, elégedett életet élni!

Bővebben

Sehogy sem sikerül elérni a kitűzött célt? Elmaradnak az eredmények?

Ne hagyjuk, hogy egyre csak távolodjon az, amit egyszer már kitűztünk magunk elé.
Biztonságos edzés, teljesítmény maximalizálás, edzettségi állapot növeléssel és fogyással.

Bővebben

Indokolatlan hízás már egészen fiatalon? Nem is gondolnánk később ez milyen bajokat okozhat!

A túlsúly az évek számával csak növekszik, szervezetünk pedig folyamatosan kibillen egyensúlyából. Csípjük el még időben a problémát és előzzük meg a felnőttkori elhízást!

Bővebben

TELJESÍTMÉNY DIAGNOSZTIKA ÁRLISTA

NYUGALMI TERHELÉSEK

A vizsgálatokra való bejelentkezés előtt kérj időpontot orvosi konzultációnkra.

LÖWKE MEDIC INZULIN REZISZTENCIA START

(induló vérgáz vizsgálattal)

29 900 Ft

LÖWKE MEDIC INZULIN REZISZTENCIA START

(sorozat vérgáz vizsgálattal)

49 900 Ft

LÖWKE MEDIC RUTIN

Igény szerint bővíthető rutin csomag

27 900 Ft

LÖWKE MEDIC MEDIUM

Inzulinrezisztencia terhelés non-invazív homeosztázis állapot felméréssel

57 900 Ft

LÖWKE MEDIC MEDIUM

Inzulinrezisztencia terhelés non-invazív homeosztázis állapot felméréssel és elemzéssel

87 900 Ft

LÖWKE MEDIC PRÉMIUM

Inzulinrezisztencia terhelés állapotfelméréssel + vizsgálatokkal

160 900 Ft

LÖWKE MEDIC PAJZSMIRIGY CSOMAG

Igény szerint bővíthető

7 900 Ft

LÖWKE MEDIC KOMPLEX HASI PANEL ÉS ÉTEL INTOLERANCIA CSOMAG

Igény szerint módosítható

204 900 Ft

TELJESÍTMÉNY DIAGNOSZTIKA ÁRLISTA

FIZIKAI AKTIVITÁSSAL JÁRÓ TERHELÉSEK

A vizsgálatokra való bejelentkezés előtt kérj időpontot orvosi konzultációnkra.

LÖWKE MEDIC STANDARD EDZŐI PROGRAM

InfraslimX terheléses vizsgálat testsúly redukcióhoz ALAPMÉRÉS

130 000 Ft

LÖWKE MEDIC PLUS EDZŐ PROGRAM ZSÍRBOMLÁS MÉRÉSSEL

InfraslimX terheléses vizsgálat testsúly redukcióhoz Prémium mérés

220 000 Ft

LÖWKE MEDIC ORVOSI TELJESÍTMÉNY DIAGNOSZTIKA BASIC

Futópadi/INFRASLIMIX terhelés testsúly redukcióhoz

395 000 Ft

LÖWKE MEDIC MEDIUM

Futópadi /INFRASLIMIX terhelés testsúly redukcióhoz vagy amatőr sportolóinknak

495 000 Ft

LÖWKE MEDIC PRÉMIUM

Futópadi /INFRASLIMIX terhelés problémás testúly vagy élsportolók számára

595 000 Ft

ORVOSI KONZULTÁCIÓ
(30 perc)

Löwke orvosi csomagok vásárlása esetén a konzultáció díját beleszámoljuk a megvásárolt kezelés árába!

34 000 Ft

ORVOSI KONZULTÁCIÓ

(30 perc)
34 000 Ft